Kedves Vendégeink!

Nagyon bíztunk benne, hogy valahogy átvészeljük ezt a nehéz időszakot, de sajnos máshogy alakultak a dolgok…
Fájó szívvel meg kellett azt a racionális döntést hoznunk, hogy éttermünket határozatlan időre bezárjuk.
Szeretnénk megköszönni Nektek azt a szeretetet, ahogyan aggódtatok értünk (sajnos nem alaptalanul) azt a sok kedves értékelést melyet írtatok rólunk, a sok kedves törzsvendég kitartását, azt, hogy mennyire szerettétek pizzánkat, vagy akár a túrógombócunkat.

Nehéz ebben a pillanatban bármit is írni, mert sok kollégánk élete talán legnehezebb szakaszába került, velünk együtt!

Nagyon bízunk benne, és reméljük, hogy ez az időszak egyszer normalizálódik, és újult erővel, és ugyanennyi szeretettel kinyithatjuk ismét ajtónkat, és köszönthetünk ismét akár Téged, Önt vendégeink között!

Stefi Team

Stefánia Étterem és Pizzéria

Zuglóban a Városliget szomszédságában, a Stefánia és a Thököly út sarkán kellemes hangulatú, családbarát, valamint Fenntartható Vendéglátóhely Minősítéssel rendelkező éttermünkben várjuk kedves vendégeinket. Nyáron nyitott, télen zárt teraszunkról szemlélheti a Stefánia úti fasor látványát. Belső termeink kellemes hangulatát a barátságos felszolgálás és a természetes anyagokból készült fabútorok adják.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy 2017. szeptember 1-től hétköznapokon az autóval érkező kedves vendégeink részére a parkolás fizetőssé vált.

1143 Budapest, Stefánia út 32.

+36 20 299 99 92

stefaniarestaurant@gmail.com

Üzletvezető: Jármai Szabolcs

Konyhafőnök: Krisztián Tamás

Nyitvatartás:

Minden nap: 10 – 15h
Reggeli: 10 – 11:30h
Napi menü (hétköznap) : 12 – 14h
Étlapról rendelés: 12 – 14h

Hírlevél feliratkozás

* kötelező mező

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

Leiratkozhatsz bármikor az e-mailek láblécében található linkre kattintva. Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos információkért látogasson el honlapunkra.

A Mailchimpt marketingplatformunknak használjuk. Az előfizetéshez az alábbi gombra kattintva tudomásul veszi, hogy adatait a feldolgozáshoz a Mailchimp továbbítja. Bővebb információ a Mailchimp adatvédelmi nyilatkozatáról

Az étteremben fizethet:

Hívás
Útvonal