Kedves vendégeink!

Mindig nagyon nehéz, és szomorú feladat olyan híreket közölni, melyek minket is nagyon súlyosan, szomorúan érintenek.

Idén már másodszor kell azt mondanunk, hogy a járványügyi intézkedések végett bezárunk.

Tavasszal döbbenten álltunk még, amikor szintén a bezárás maradt számunkra a végső opció.

Most ősszel már számítottunk a szigorításokra, de hogyan is lehetne akár lelkileg arra felkészülni, hogy nem tudunk számotokra ételeket készíteni, nem látjuk a visszajelzéseiteket egy-egy finom étel után, és… nekünk sem lesz munkánk.

Mit hoz a jövő?

Az ételkiszállítás, mint lehetséges modell nem vált be nálunk tavasszal sem, ezért ezt az opciót, mint működésünk fenntartási pillérjét kihúztuk a listánkról.

Szóval egyelőre próbálunk felocsúdni, energiát gyűjteni, és ha már májusban sikerült újra nyitnunk, ez másodszorra is sikerülni fog!

Addig is jó egészséget kívánunk a Stefánia Pizzéria minden munkatársa nevében!

Stefánia Étterem és Pizzéria

Zuglóban a Városliget szomszédságában, a Stefánia és a Thököly út sarkán kellemes hangulatú, családbarát, valamint Fenntartható Vendéglátóhely Minősítéssel rendelkező éttermünkben várjuk kedves vendégeinket. Nyáron nyitott, télen zárt teraszunkról szemlélheti a Stefánia úti fasor látványát. Belső termeink kellemes hangulatát a barátságos felszolgálás és a természetes anyagokból készült fabútorok adják.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy 2017. szeptember 1-től hétköznapokon az autóval érkező kedves vendégeink részére a parkolás fizetőssé vált.

1143 Budapest, Stefánia út 32.

+36 20 299 99 92

stefaniarestaurant@gmail.com

Üzletvezető: Jármai Szabolcs

Konyhafőnök: Krisztián Tamás

Nyitvatartás:

Minden nap: 11 – 22h
Napi menü (hétköznap) : 12 – 14h
Étlapról rendelés: 12 – 21h

Hírlevél feliratkozás

* kötelező mező

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

Leiratkozhatsz bármikor az e-mailek láblécében található linkre kattintva. Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos információkért látogasson el honlapunkra.

A Mailchimpt marketingplatformunknak használjuk. Az előfizetéshez az alábbi gombra kattintva tudomásul veszi, hogy adatait a feldolgozáshoz a Mailchimp továbbítja. Bővebb információ a Mailchimp adatvédelmi nyilatkozatáról

Az étteremben fizethet:

Hívás
Útvonal